Barman of barvrouw gezocht

07-10-2013

We zoeken een leuk mens. Geen afgemat horecabeest en ook geen muurbloempje. Maar een man of vrouw die met liefde en vol overgave koffie maakt, wijn inschenkt, hapjes bereid en dat kan overbrengen aan de gast. Maar ja, daar is niet altijd de tijd voor, dus soms is het ook gewoon keihard buffelen. Je moet dus ook tegen een stootje kunnen. Heel belangrijk vinden we dat je de beste koffiezetter en melkopschuimer wilt worden, dat je plezier hebt in het leven en van lekker eten en drinken houdt, dat je heel flexibel bent, hard werkt en een groot verantwoordelijksheidsgevoel hebt. Mis je één van deze eigenschappen? Dan hoef je niet te solliciteren. Ben jij wel TAPE? Dan krijg je er iets moois voor terug: een bovengemiddeld goed loon, een heel leuk team en genoeg mogelijkheden om jezelf verder te bekwamen in het vak van barman/-vrouw. Je werkt tussen 10 en 15 uur per week met uitbreiding naar meer. Je werkt sowieso op dinsdagmiddag, woensdagavond, donderdagmiddag en later ook op de vrijdagmiddag. Daarnaast ben je ook inzetbaar op andere dagen als dat nodig is. I.v.m. standby diensten woon je in Arnhem Centrum of Arnhem-Noord. Mail ons een goed verhaal over jezelf plus kort cv, voor 14 oktober 2013.

Leuk mens gezocht

17-04-2013

We zoeken een leuk mens. Geen afgemat horecabeest en ook geen muurbloempje. Maar een man of vrouw die met liefde en vol overgave koffie maakt, wijn inschenkt, hapjes bereid en dat kan overbrengen aan de gast. Maar ja, daar is niet altijd de tijd voor, dus soms is het ook gewoon keihard buffelen. Je moet dus ook tegen een stootje kunnen. Heel belangrijk vinden we dat je de beste koffiezetter en melkopschuimer wilt worden, dat je plezier hebt in het leven en van lekker eten en drinken houdt, dat je heel flexibel bent, hard werkt en een groot verantwoordelijksheidsgevoel hebt. Mis je één van deze eigenschappen? Dan hoef je niet te solliciteren. Ben jij wel TAPE? Dan krijg je er iets moois voor terug: een bovengemiddeld goed loon, een heel leuk team en genoeg mogelijkheden om jezelf verder te bekwamen in het vak van barman/-vrouw. Je werkt tussen 10 en 15 uur per week met mogelijke uitbreiding naar meer. Je werkt sowieso op donderdagavond en op zaterdagavond, maar je bent vaak beschikbaar op alle andere dagen. I.v.m. standby diensten woon je in Arnhem Centrum of Arnhem-Noord. Mail ons een goed verhaal over jezelf plus kort cv, voor 9 juni 2013. 

Gezocht voor de TAPE shop: iemand die niet kan verkopen

19-02-2013

4 april openen we de TAPE shop, direct naast de TAPE bar. We gaan alles verkopen waar de TAPE mensch gelukkig van wordt: vintage meubels, magazines, zeefdrukken, de beste chocoladerepen die er in de wereld zijn te krijgen, tapes, (slow) koffie, thee, ijs, vegakroketten, kookboeken, mooie olijfolie en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Maar ook: een kapster! Voor een mooie prijs knipt zij geweldige (retro) kapsels. Bovendien komt er ook een webshop met al onze producten. De winkel is geopend op donderdag en vrijdag van 12 tot 22 uur en op zaterdag van 12 tot 17 uur.,
 
We zoeken een leuk mens die zich wil onderdompelen in alles wat de TAPE shop te bieden heeft. Bijna al onze producten hebben een verhaal. We zoeken dan ook een verteller en niet iemand die een verkooptrucje kan toepassen. Oftewel, iemand met dezelfde passie als wij. 
Je pakt in, rekent af, je zet filter koffie, draait plaatjes, bereidt pakketten van de webshop voor, je struint internet af voor nieuwe artikelen en je bent het stralende, energieke en behulpzame middelpunt van de winkel. Je werktijden zijn op vrijdag van 12 tot 19 uur en op zaterdag van 12 tot minimaal 17 uur. Mogelijk komt de donderdag tussen 12 en 15 uur er nog bij. Mail ons een goed verhaal over jezelf plus kort cv, voor 10 maart. 

TAPE is Baltika importeur!

28-08-2012

TAPE is tegenwoordig importeur van Baltika bier. We hebben de Baltika 2, 5, 7 en 9 altijd op voorraad. Dus als je een feestje hebt en halve liter Russische pinten nodig hebt: mail ons.

Gezocht programmamaker voor TAPE

19-01-2012


We zoeken iemand die niets liever doet dan nieuwe kunst en muziek opsporen, gericht op avontuur en experiment. Je programmeert de kijkdoos en de kelder maandelijks met kunstprojecten. Het cafépodium vul je o.a. met muziek (met name deejees, singer-songwriters en andere kleine acts van bijzondere kwaliteit) en KoffieDicht avonden. Ook vind je het leuk om nieuwe projecten te verzinnen en ideeën te ontwikkelen, in TAPE stijl. Je schrijft teksten en je zoekt beeldmateriaal voor de TAPE website en Facebook en je houdt die bij. Ervaring met vormgeven is zeker een pré. Je krijgt een budget om materiaalkosten en gage voor de kunstenaar te kunnen dekken. Je kunt goed zelfstandig werken, je bent aanwezig bij de uitvoering/opening van het werk en ondersteunt de kunstenaar daar waar nodig. We bieden een toffe werkplek met leuke mensen, veel vrijheid, maximale vrijwilligersvergoeding en meer (daarover hebben we het in een eventueel gesprek). Mail een goed verhaal (liefst over hoe je de komende maanden zou programmeren) naar tape@ilovetape.nl. Een invulling van de vacature als duo is ook mogelijk.

Terug naar de oude TAPE

18-12-2011

In mei en juni 2012 gaan we tijdelijk terug naar de plek waar TAPE ooit begon: de Van Muijlwijkstraat 23. Dit pand wordt herontwikkeld tot presentatieruimte/werkplek/horeca maar dat duurt nog even. Vandaar dat wij, maar ook anderen, gebruik kunnen maken van het pand voor toffe projecten. Met Koninginnedag/nacht boeken we geweldige bands, in mei organiseren we een keramiek expo/veiling samen met Peter Nijenhuis (K13) en in juni een spectaculaire blacklight expo!

Vakantie

08-12-2011


Huiskamer TAPE is een paar weken gesloten, we zijn op vakantie. Even uitrusten na een hectische periode. 24 januari zijn we weer open en gaan een geweldig jaar tegemoet met o.a. een TAPE LP, een dikke expo in de oude TAPE, een spannende Koninginnedagprogrammering en TAPE gadgets. Ook jullie allemaal een supermooi 2012 gewenst en bedankt voor een heerlijk jaar. We hebben van jullie genoten!

TAPE start een platenlabel

06-09-2011

Wat kan ons het schelen, we beginnen een platenlabel. TAPE PLATEN gaat elk jaar een LP uitbrengen met fijne, obscure, bijzondere muziek van Nederlandse en buitenlandse bodem. PLAAT1 wordt de eerste uitgave en verschijnt in september 2012. 

Pop-up store tijdens Mode Biennale

27-05-2011

Tijdens de Mode Biennale opent TAPE de kelder als pop-up store met vintage en zelfgemaakte kleding, mode accessoires, TAPE t-shirts en meer. Ook wat moois te verkopen? Mail met Hannah Boom. Openingstijden: in de maand juni elke donderdag van 18 tot 22 uur en elke zaterdag van 12 tot 18 uur.

Programma Koninginnedag is rond: bands en expo

28-04-2011

TAPE heeft op Koninginnedag weer bijzonder vermakelijke acts weten te strikken, check onze agenda. Ook opent de eerste expositie in de Kelder: Oranje. Diverse kunstenaars zijn speciaal voor deze expo aan de slag gegaan met het thema oranje. Een muurtekening, een film, fotomateriaal en meer. Ga ondergronds en open je oranje hart :-)

Workshops Social Media in TAPE

28-04-2011

In de maand juni kun je op maandagen in Tape terecht voor een training Social Media & Online Branding. De workshops duren 3 uur en worden verzorgd door Kitty Arends, van Humanoid Media. Kitty heeft een zwak voor kunstenaars, creatievelingen en mensen met een missie. In haar workshops laat ze je zien en ervaren hoe je sociale media op een originele manier kunt inzetten. De inhoud is daarom afgestemd op de deelnemers en hun specifieke werk. Kijk voor meer informatie en data op de website van Kitty.

TAPE bar opent 19 april

31-03-2011

Vanaf dinsdag 19 april 12.00 uur is de TAPE bar geopend! Zes dagen in de week kan je terecht voor geweldige koffie, lunch, zoetigheden, borrelhapjes, heerlijke wijnen en unieke merken.

Bedankt

31-03-2011

Er hebben veel mensen geholpen om de TAPE bar te realiseren. Iedereen ontzettend bedankt! Toch willen we een paar mensen even apart noemen.

Je eigen plek op de Wandbetaling!

27-02-2011

Betaal minimaal 50 euro vooruit en krijg 5% korting plus een plek op de TAPE Wandbetaling!