Paper Tape

TAPE geeft maandelijks een charmant mini-super-cultmagazine uit: de Paper Tape. Voor slechts 2 euro is het betaalbaar en vermakelijk leesvoer bij je kop koffie. Tevens mooi hebbedingetje. Te koop aan de bar.

In Paper Tape vind je columns, vreemde verhalen, tekeningen, fotos, en andere info waar misschien wel helemaal niemand op zit te wachten, maar die wel voor een maandelijkse portie leesplezier zorgen. Het eindresultaat is een bonte verzameling tekst en beeld, gewoon omdat het tof is.

Ook een bijdrage leveren? Dat kan eenmalig zijn, incidenteel of structureel (een rubriek bijv). We zoeken van alles wat, zolang het maar verfrist, wringt, onderzoekt of inspireert. Onder eigen naam, pseudoniem of anoniem: het maakt niet uit. Paper Tape wordt gestencild bij Extrapool in twee kleuren. Een mooie techniek! Maar ook grover, dus het helpt als je met weinig detail werkt en het voor jezelf alvast opmaakt in duotone om te zien hoe het wordt. Op de tiende dag van de maand willen we de bijdragen voor de volgende maand binnen hebben. Mail ze naar loes@ilovetape.nl


Meer expo

Kijkdoos

Video en disco kelder

De Muur

Nis

The Vending Machine

Uitgeverij Johnny

Temporary Art Product Exchange